Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií v pod kategórií Obchodných podmienok.
Odmietnuť všetko môžete tu.
KOTLÍKY NA GULÁŠ
Maďarská zmes korenia na perkelt 100 g
Maďarská zmes korenia na ryby 100 g
Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)
Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (0,8 mm)
Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)
Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm)
Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 25 L
Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR
Antikorový kotlík 14 L + stojan s kladkou VAR
PARTNERI
Úvod » GRILOVACIE PANVICE » Grilovacie panvice - kov » Panvica na grilovanie 38 cm UNI
|
Číslo produktu / Názov tovaru: |
|
| |
---|---|---|---|---|
![]() |
445803 Panvica na grilovanie 44 cm UNI |
skladom
|
naša cena 29,00 EUR | |
![]() |
01-10050 Železná grilovacia panvica 49 cm |
skladom
|
naša cena 27,00 EUR | |
![]() |
28337 Grilovacia panvica 50 cm UNIVERZAL |
skladom
|
naša cena 35,00 EUR | |
![]() |
603530 Grilovacia panvica 60 cm UNIVERZAL |
skladom
|
naša cena 49,00 EUR | |
![]() |
07-71109 Panvica grilovacia 50 cm |
skladom
|
naša cena 29,00 EUR | |
![]() |
07-71108 Panvica grilovacia 60 cm |
skladom
|
naša cena 41,00 EUR |
Vhodná na grilovanie slaniny, pečenie a opekanie mäsa, klobás, rýb, zeleniny, ovocia a iných pochutín
Veľkosť:
Priemer panvice (bez ušiek): 38 cm.
Priemer panvice s uškami: 52 cm.
Hrúbka panvice: 0,3 mm
Materiál: železo.
Vhodná na 36 cm. kotliny.
Panvica je natretá rastlinným olejom alebo voskom, je to ochrana proti korózii.
Použitie a ošetrovanie:
Príprava pred prvým použitím :
Železnú panvicu na grilovanie pred prvým použitím vybaľte z originálneho obalu a starostlivo umyte hubkou v čistej, horúcej vode. Dôjde tak k odstráneniu oleja alebo vosku, ktorý pokrýva celý povrch panvice. Následne panvicu vysušte. Nepoužívajte saponáty, ani hrubé umývacie pomôcky/drôtenka/. Ideálna je mäkká kefa na riady, alebo jemná hubka.
Umytú železnú panvicu ihneď poriadne osušte. Potom vnútorný povrch riadov dôkladne potrite rastlinným olejom bez pridanej soli. Môžete použiť aj stužený tuk, ktorý rozotriete po vnútornej strane riadu, necháte ho prehriať a prebytočný tuk zlejete.
Pre dosiahnutie ideálneho efektu sa môže tento postup pred prvým použitím 2-3 x zopakovať.
Nakoniec vytrite panvicu papierovou utierkou. Správne pripravená panvica bude dokonale nepriľnavá. panvicu udržiavajte stále mierne mastnú, podporujete tým nepriľnavosť a zároveň zabránite prípadnému vzniku korózie.
Ak panvicu používate iba zriedkavo, do poručujeme ich zakonzervovať pomocou rastlinného oleja. Skladujte panvicu v suchom a teplom prostredí. V prípade, že na panvici objavíte vrstvičku hrdze, je to dôsledok nesprávneho a nedokonale ošetreného povrchu. Nie je to závada, ani škodlivý jav. Stačí hrdzu šetrne odstrániť, panvicu umyť, osušiť a znovu dôkladne natrieť jedlým olejom podľa postupu, uvedeného vyššie.
Pri dodržiavaní týchto zásad vám panvica bude slúžiť vynikajúco po mnoho desiatok rokov.
POZOR! Nikdy nenechávajte panvicu odmočiť. Keď sa pokrm pripáli, vydrhnite panvicu hrubou hubkou. Neumývajte v umývačke riadu!
Copyright © 2015-2020 KOTLIK.SK, všetky práva vyhradené..